Parkies XL Knokke Heist - Cookies & Cream -5254.jpg

Beschikbaarheid en boekingen; wees er tijdig bij! (Oh, en een vroegboekkorting voor zomer 2022)

De 'Roaring 20's' zijn duidelijk aangebroken en de knaldrang in Vlaanderen is enorm. Sinds juni zit mijn agenda als fotograaf vaak eivol en - in tegenstelling tot voorgaande jaren - lijkt het niet op te houden tijdens het najaar. Fijn? Uiteraard! Maar vaak moet ik ook leuke projecten met spijt in het hart afzeggen. Vandaar wat meer duiding bij mijn beschikbaarheid en de aangewezen termijn voor een succesvolle boeking.

Beschikbaarheid tijdens de komende maanden

De vraag wordt vaak gesteld hoe mijn beschikbaarheid eruitziet voor de komende maanden. Maanden vooruitkijken geeft vaak nog veel leegte, maar dat is geen garantie dat er tegen de effectieve boeking nog plaats is. Gemiddeld gezien zit m'n agenda drie weken vooruit vol. Ik probeer wel steeds nog een plaatsje vrij te maken door wat te schuiven, maar bij events of reportages waar verschillende agenda's aan elkaar afgetoetst werden, is dat niet altijd mogelijk.


Met welke boekingstermijn hou je best rekening?

Ik vraag toch steeds om waar mogelijk minstens een maand vooruit te boeken. Kan het nog verder vooruit? Des te beter! En houd ongetwijfeld ook alvast het zomerseizoen 2022 in het achterhoofd, vooral dan juli en augustus. Dit jaar werd mijn beschikbaarheid daar reeds in april afgesloten.


Vroegboekkorting Zomer 2022

Omdat ik iemand ben die graag plant en overzicht houdt, wil ik iedereen die nu al zijn eventfotografie voor juli en augustus 2022 boekt graag belonen! Voor elke boeking voor een event binnen deze periode, gedaan voor 31 december 2021, geef ik graag 10% korting op de huidige tarieven. Vergeet dit zeker niet te melden bij uw prijsaanvraag. Een vooruitbetaling van 10% op deze boekingen zal wel gevraagd worden om de plaatsen ook met zekerheid ingepland te houden.

0 keer bekeken