video Blogging

 BLOG 

Een eigen website voor uw huwelijk, doop, verjaardagsfeest of wat dan ook? Het kan zeker!

Op zoek naar uitnodigingen voor uw volgend feest, maar dan een tikkeltje eigentijdser? Dan overweegt u misschien de digitale weg in te slaan. Een gepersonaliseerde website zal uw genodigden des te meer verrassen en biedt tal van extra opties en voordelen. Met een klik deel je hem met iedereen en kunnen gasten zich bijvoorbeeld inschrijven. Maar ook geboorte- of huwelijkslijsten kunnen eraan gekoppeld worden, of wat dacht u van die stunning fotoreportage van je beste verjaardagsfeest ooit? En prijsmatig zal het zelfs goedkoper uitvallen dan druk en postzegels.

We beginnen van scratch

Net zoals jouw feest, verdient ook jouw website een persoonlijke touch. Samen ontwikkelen we je pagina op het wereldwijde web en kijken we na welke URL we eraan kunnen koppelen. Wat dacht je van www.stevenensofie.be of www.doopfeestmirthe.be? Daarnaast doorlopen we ook enkele kleurenpaletten en zoeken we een lettertype dat op jouw evenement geschreven staat.


Je trouw aankondigen als een waar festival of je pensioen in glamoureuze Hollywood-stijl? Het kan gewoonweg allemaal! Samen zoeken we alle puzzelstukjes uit, die ik dan graag tot één mooi geheel breng. Jij deelt je website dan met alle geliefden en zij schrijven er zich op in. Dat is dus al een eerste zorg minder voor jou, naast adressenlijsten beheren, postzegels plakken, enveloppen schrijven en zoveel meer.


Jouw website wordt hét ontmoetingspunt

Naast de gastenlijst zal de website uiteraard ook alle praktische informatie weergeven, maar kunnen ook bijvoorbeeld geboortelijsten online gezet worden. De opties zoals een gastenboek of fotoalbum met alle beelden na het feest van je pensioen behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Of wat dacht je zelfs van een blog om familie en vrienden van alle voorbereidingen van de komst van je kleine spruit te laten meegenieten?


En de cijfertjes?

Standaard gaat je website online voor een duur van twaalf maanden. De prijs hiervoor staat vermeld op deze pagina (tarieven Webdesign). Maar er is een extraatje! Omdat je meteen voor een jaar intekent, laat ik het maandtarief graag vallen gedurende dat jaar. Je betaalt dus enkel de opstart- en ontwerpkost. Wens je je website toch langer online te houden? Dan kan dat zeker en betaal je na de twaalf maanden gewoon het maandelijks het maandtarief.


Meer informatie? Aarzel dan niet om me te contacteren!