Parkies XL Knokke Heist - Cookies & Cream -5254.jpg

Freelance fotograaf gezocht? Stop met zoeken, u heeft hem hier allicht meteen gevonden.

Gevestigd in Antwerpen, maar operationeel over het hele land en - indien nodig - daarbuiten, ben ik vooral werkzaam op evenementen en (kleinschalige) festivals, maar kan ik ook ingezet worden voor (bedrijfs)reportages en schuim ik nu en dan ook eens een club of concert af. Ook professionele fotografie voor sociale media wordt aangeboden. Mijn tarieven zijn steeds op maat, omdat ik van mening ben dat elk project ook een unieke prijs-op-maat verdient. Op deze manier is en blijft goede fotografie voor iedereen toegankelijk.

Mijn troeven?

Dat is ongetwijfeld mijn veelzijdigheid. Met jarenlange ervaring in verschillende takken van fotografie, van formele gelegenheden tot uitbundige nightlife en van intieme concerten tot uitdagende reportages, heeft niets nog geheimen voor mij. Ik pas me graag aan het project aan en blend me waar nodig in alle subtiliteit mee in het gebeuren in, op zoek naar die plaatjes die de reportage écht maken.


Bij mij mag u een allegaartje aan beelden verwachten. Algemene beelden, maar ook details die ertoe doen. In mijn nabewerking hecht ik graag extra aandacht aan kleur, compositie en echtheid. Iets waar u nog jaren van gaat genieten. En de prijs? Die is dus steeds op maat van uw vraag en noden, maar zéér democratisch. Zeker bij vaste klanten.


Gaan we ervoor?

Fijn! laat maar meteen iets weten via de contactgegevens onderaan deze pagina en ik laat zo snel mogelijk van me horen. Qua beschikbaarheid ben ik soepel, maar is het toch aangewezen best enkele weken tot een maand op voorhand te informeren. First in, first served is m'n motto hier.


Tot snel!


Matthias

0 keer bekeken