video Blogging

 BLOG 

Op zoek naar een bedrijfsreportage voor uw onderneming of bedrijf in en om Antwerpen?

Hoewel ik als fotograaf vooral in het veld sta binnen evenementen, maak ik nu en dan ook al eens een reportage voor bedrijven en hun activiteiten. De beelden worden dan vaak gebruikt voor sociale media, print en marketing. Hoe u uw onderneming in beeld wil brengen is de basis van waaruit ik vertrek. Mijn einddoel is alvast een wervelende reportage af te leveren en de klant minstens even hongerig te maken dan wanneer die fysiek aanwezig zou zijn. Portretten van medewerkers, productfotografie en dergelijke meer vallen zeker ook onder deze noemer.

Een eigentijdse aanpak

Wanneer we van start gaan, luister ik graag naar uw wensen. Ik denk graag met u mee hoe we die wensen in een actuele, eigentijdse reportage kunnen inbedden. We nemen het beste van beide kanten en zorgen ervoor dat uw bedrijf zal uitblinken. Bij mij alvast geen saaie, voorspelbare fotografie, maar fotografie vanuit verrassend perspectief, een tikkeltje speels en uiteraard steeds in de best mogelijke kwaliteit.


We brengen samen - voor wat voor u uiteraard relevant lijkt - medewerkers in beeld, al dan niet in een heerlijk spontane interactie met klanten. Daarnaast zetten we ook uw product of dienst in de kijker. In de hele reportage waak ik erover dat uw huisstijl en merk voldoende aandacht krijgt. Een tijdloze reportage afleveren die nog jaren mee kan gaan is een andere pijler waar ik mijn werk op baseer.


Interesse in een prijsvoorstel en brainstorm? Dan staat mijn contactpagina alvast geheel ter uwer beschikking!