video Blogging

 BLOG 

Op zoek naar een freelance fotograaf met een sterke prijs voor elk evenement in en om Antwerpen?

Dan bent u bij mij misschien wel aan het juiste adres! Binnen fotografie sta ik vooral in het veld op bedrijven, events, concerten, in de nightlife scene en op de (kleinere) festivals. Doorheen de jaren is dit mijn werkingsveld met ruime expertise geworden. Wervelende reportages met oog voor kwaliteit, spontaniteit en details zijn hierin het uithangbord. In de nabewerking hecht ik vooral belang aan warmte, spontaniteit en een coherent stijl doorheen het hele album. En de prijzen? Die zijn op maat van elk event.

Engie parkies, Knokke-Heist. Een vaste waarde in al mijn zomers.

Over mijn werkwijze

Nadat uw wensen in kaart zijn gebracht, zal ik deze integreren in mijn werkwijze. Deze steunt vooral op spontaniteit, kleur en warmte met oog voor detail en overzicht. Op vlak van evenementen volg ik het parcours dat uw bezoekers afleggen, om geen enkel aspect te missen. Alles krijgt de nodige aandacht en visibility in de reportage.


Tenzij anders overeengekomen, zullen ook de bezoekers niet ontsnappen aan mijn lens. Hier mik ik vooral op spontane momenten en minder op geposeerde beelden. Dit is in mijn opinie dé manier om de ware sfeer en puurheid van uw event vast te leggen en te delen. Dit wil uiteraard niet zeggen dat er niet aan mijn mouw getrokken kan worden voor een minder spontane pose. Ook daar maak ik graag tijd voor vrij.

Ook voor Stad Antwerpen ga ik geregeld op pad, zoals hier bij de inhuldiging van het Panamarenkoplein.

Mijn missie en visie

Diversiteit en inclusiviteit draag ik hoog in het vaandel en uit ik in al mijn reportages. Uw doelpubliek zal stevig in de kijker gezet worden, alsook datgene waar uw event over gaat. Via een doorgedreven nabewerking zorg ik ervoor dat uw boodschap duidelijk overkomt en probeer ik de nagenieters weer even helemaal naar de dag zelf terug mee te nemen. Een tweede aspect in mijn missie en visie is mijn prijszetting.


De prijzen

Vaste prijzen vermeld ik liever niet, aangezien ik elke opdracht liever van een prijs-op-maat voorzie. Op deze manier wil ik fotografie voor iedereen toegankelijk maken én houden. Ik werk met vaste uurtarieven waarin de aard van de opdracht, maar ook het doel en de omvang van de boeking in acht genomen zal worden. Contacteer me dus gerust voor een ijzersterk voorstel!

Stevige nachtjes horen er uiteraard ook bij :-)

Wat u kunt verwachten?

Naast de fotografie zelf uiteraard, volgt er ook een doorgedreven nabewerking. De beelden worden binnen vijf dagen afgeleverd, vaak sneller, en blijven ook een jaar ter beschikking via een backup. Er is steeds ruimte voor verbeteringen en uiteraard mag u mij steeds op voorhand enkele voorbeelden doorsturen die u graag in de nabewerking wenst terug te zien.


Wanneer ik merk dat samenwerkingen uitmonden in vaste samenwerkingen, geef ik soms graag eens een extraatje. Bijvoorbeeld wanneer ik in nieuw materiaal investeer en eens wil proefdraaien. Dat doe ik dan bijvoorbeeld gratis of aan een sterk verminderd tarief. Daarnaast kunt u nu en dan sowieso eens van een lager uurtarief genieten of een gratis extra uurtje in een boeking.

Kate Ryan in volle glorie in Genkt.

Klaar om van start te gaan?

Ga dan gerust naar de contactpagina via het menu bovenaan. Omdat ik telefonisch niet altijd even vlot bereikbaar ben tijdens opdrachten, is een mail de handigste manier. Deze probeer ik binnen twee werkdagen te beantwoorden. Bij hoogdringendheid mag u uiteraard gerust even proberen bellen of een SMS of Whatsapp sturen, deze worden dan alvast iets sneller beantwoord.

Tot snel!


Hartelijke groet,

Matthias De Boeck