Parkies XL Knokke Heist - Cookies & Cream -5254.jpg

Open Call voor nieuwe samenwerkingen! Wees welgekomen.

De "Roaring 20's" dienen zich voelbaar aan. Ondanks een pikzwart anderhalf jaar in onze eventsector, heb ik het gevoel nog nooit zo stevig aan het werk geweest te zijn dan de afgelopen drie maanden. Misschien ook omdat ik het niet meer gewoon was :-) Toch zijn er jammer genoeg ook enkele samenwerking die het hoofd niet boven water hebben weten te houden. Het voelt bitter aan en mijn gedachten zijn bij hen, maar stilaan heb ik weer zin én motivatie om nieuwe samenwerkingen aan te gaan.

De perfecte match?

Die is made in heaven! Oké, tot daar het cheesy momentje. Ik richt me voortaan nog uitsluitend op B2B-samenwerkingen en blijf trouw aan de eventsector. En dat mag breed genomen worden. Van seminaries tot festivals, van brand activation tot corporate stories, van concerten tot reportages, enzovoort... Ik mik steeds op spontaniteit, puurheid, kleur en eenvoud. Kijk gerust even in mijn portfolio om te kijken wat ik hier exact mee bedoel.


En is er zin om samen te werken? Laat 't dan graag meteen weten via de contactpagina! Mijn lenzen zijn alvast afgestoft, de batterijen opgeladen en de camera's in stand-by om u een onvergetelijke reportage te bezorgen.


Tot snel,

Matt

1 keer bekeken