Parkies XL Knokke Heist - Cookies & Cream -5254.jpg

Van harte welkom op mijn gloednieuwe website én blog! En of er wat veranderd is...

We hebben al een zwaar anderhalf jaar achter de rug gehad, zeker in de eventsector waar Covid nog steeds om het hoekje lonkt. Het heeft velen, inclusief mij, tot denken aangezet. Ook ik heb besloten een lichtjes andere koers uit te varen, waar ook een geüpdatete website bij hoort. De core blijft zeker hetzelfde, maar de diamant wordt verder geslepen. Welkom op een gloednieuwe FramedByMatt!

Wat wijzigt er net?

Zoals gezegd, als klant ga je er niet teveel van merken. Fotografie blijft de kern, maar webdesign wordt iets waar ik niet langer actief op ga werven. Lopende projecten blijven lopen, nieuwe projecten kunnen steeds overwogen worden, maar ik heb - na anderhalf jaar gemis - toch wel gemerkt dat fotografie hetgeen is waar ik mij ten volle op wil smijten. Ook de website wordt daardoor ingekort, maar zeker niet beperkter. Enkel datgene wat er toe doet en verder niet teveel tekst, uitleg en updates.


Nieuwe samenwerkingen meer dan welkom!

Het jaar 2020, tegen de zomer moest mijn grote doorbraak er komen. Tot iets anders besloot even een stevigere entree te maken. Maanden heeft het water me aan de lippen gestaan, maar bleef ik toch volharden. Gelukkig! Jammer genoeg had niet iedereen in de eventsector hetzelfde "geluk". Hierdoor ben ik aardig wat klanten en samenwerkingen verloren. Het is dubbel om te zeggen, maar hierdoor is er weer wat ruimte vrijgekomen.


Ik probeer vooral in te zetten op samenwerkingen op langere termijn, al dat een losse opdracht tussendoor zeker ook meer dan welkom is! Al was het maar bij wijze van kennismaking. Heb jij een fijn project in de pijplijn zitten en zoek je nog een fotograaf? Dan zou ik zeggen; shoot!

7 keer bekeken